فروشگاه شیره انگور صنعتی این ماده غذایی را به طور کاملا استاندارد در بهترین بسته بندی جهت خریداران ارائه می دهد. این ماده غذایی فوق العاده پر خاصیت و مقوی می باشد. سرشار از انرژی بوده و در درمان کم خونی بسیار تاثیر گذار می باشند. این ماده غذایی می تواند یک میان وعده یا صبحانه کامل و فوق العاده خوشمزه باشد.
پرفروش ترین نوع شیره انگور
بهترین نوع شیره انگور در تهران توسط برترین شرکت های تولیدی و با تجهیزات کاملا استاندارد و توسط نیروهای متخصص و کارآزموده و مهندسین صنایع غذایی تولید می گردد.
شیره خالص ویژگی های زیادی دارد از جمله اینکه طعم بو و مزه دلنشینی داشته باشد. فاقد هر گونه ماده اضافی بوده و از بهترین و سالم ترین نوع انگور استفاده شده باشد. رنگ شیره انگور مرغوب شفاف وتیره مانند است.
غلظت آن نیز بسیار پر اهمیت می باشد. نباید بیش از حد سفت و یا نازک و رقیق باشد بنابراین باید در غلظت های مناسبی تهیه شود. مواد افزودنی به این ماده نباید فراتر از حد مجاز باشد. در نوع صنعتی تهیه این ماده با اعمال آب و حرارت صورت می گیرد و تمامی استاندارد ها رعایت می گردد.
تولید کننده شیره انگور با توجه به حساسیت این محصول در برابر دما باید تمامی استاندارد ها را به کار گرفته و کالایی را تولید نماید که در شرایط دمایی کیفیت خود را حفظ کرده و از بین نرود.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
در بسیاری از قنادی ها و شیرینی پزی ها و کارخانه های تولیدی کیک و انواع بیسکویت این مواد مورد استفاده قرار می گیرند و طعم های فوق العاده خاصی را به وجود می آورند. برای تولید شیره انگور نیاز به یک فرد ماهر و متخصص نیاز است.
در بسیاری از فروشگاه و سوپر مارکت این محصولات غذایی عرضه می شوند و به عنوان مربا و شیرین کننده غذاها و حلواها مورد استفاده قرار می گیرند.
این کالاها در سراسر کشور نمایندگی فروش داشته و انواع خدمات پشتیبانی و مشاوره ای را ارائه می نمایند. با توجه به استقبال بینظیر از این محصول در داخل کشور این کالا به بسیاری از کشور ها نیز صادر می شود.
شیره انگور صنعتی چه ویژگی هایی دارد؟
پخت شیره و تولید آن به دو روش سنتی و صنعتی صورت می گیرد. روش سنتی بسیار قدیمی و اصیل بوده و هم اکنون نیز یک روش تهیه این ماده می باشد. این ماده شیرین و درجه یک به صورت کاملا بهداشتی در اراک تولید می گردد. پخت شیره به روش صنعتی امروزه توسط دستگاه و ماشین آلات صورت می پذیرد.
در روش سنتی تولید شیره انگور توسط کشاورزان صورت می گیرد، درواقع پس از شست و شوی انگور ها و آبگیری، حجم زیادی از این میوه را جوشانده و با اضافه نمودن نوعی خاک به نام خاک سفید این شیره خوشمزه به دست می آید.
خاکی که به شیره اضافه می شود توسط گرما و حرارت ضدعفونی و بهداشتی می گردد. درواقع خاک باید خالص گردد و گرنه رنگ شیره کبود خواهد بود و طعم آن نیز خوشایند نخواهد بود.
در تولید به روش صنعتی تمامی مراحل توسط دستگاه و تجهیزات کاملا بهداشتی صورت می گیرد. استفاده از تجهیزات باعث افزایش سرعت تولید این کالا و کاهش هزینه های جانبی می گردد. در نهایت محصول با کیفیت تر و استاندارد تر تولید می گردد.
در روش صنعتی به دلیل اینکه بیشتر مراحل توسط دستگاه صورت می گیرد، شیره تهیه شده بسیار با کیفیت تر و مرغوب تر می باشد. به دلیل شرایط پخت مناسب تمامی ترکیبات معدنی آن حفظ می گردد. این مراحل تحت کنترل کارشناسان صنایع غذایی و کاملا نظارت شده می باشد.
فروش شیره انگور در بسته بندی های بسیار شکیل و جذاب به صورت آنلاین نیز امکان پذیر می باشد. می توان این ماده مغذی را با کمترین هزینه تهیه نمود.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
کشور های خریدار شیره انگور ایرانی
شیره انگور بسته بندی شده با برند تجاری معتبر و معروف با بهترین کیفیت به بسیاری از کشور های اطراف در حال صادرات می باشد. بسیاری از کشور های اطراف چون پاکستان، عراق، ترکیه و پاکستان و بسیاری از کشور های اروپایی خریدار شیره انگور تولید ایران می باشند. برای خرید شیره انگور می توانید به مراکز معتبر و عطاری ها سر بزنید.
شیره انگور اصل تولید ایران در سراسر جهان شناخته شده و معروف می باشد. در واقع در بازار خارجی این شیره ها از جایگاه بسیار مناسبی برخوردار می باشند. بسیار باکیفیت و مرغوب هستند و بسیاری از کارخانه های صنایع غذایی از این ماده در تولیدات خود استفاده می نمایند.
کشور های خارجی این محصول را جهت فروش در تمامی فروشگاه ها و کارخانه های تولید نان و مواد مغذی به کار می برند. امروزه طعم و مزه این ماده شیرین کننده برای تمامی افراد جهان آشنا می باشد.
در بازار داخلی نیز تجارت این محصول بسیار پر رونق می باشد. تنوع در بسته بندی یکی از ویژگی های این کالا می باشد. بسیاری از افراد از این ماده به جای مربا و شکر استفاده می کنند. در بسیاری از حلواها و شیرینی های سنتی استفاده می شود. پختن کیک با شیره و گردو بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. این کالا در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
بسته بندی شیره انگور
یکی از نکات مهم در نگهداری و ماندگاری این ماده غذایی نوع بسته بندی آن می باشد. در بسته بندی این ماده شیرین از انواع شیشه های کاملا بهداشتی استفاده می گردد. در واقع فضای داخلی ظروف کاملا استریلیزه می باشد.
شیره انگور که در کارخانه ها و با استفاده از تجهیزات استاندارد تولید می شود بسیار با کیفیت و مرغوب است. در بهترین بسته بندی به بازار عرضه می گردد. از ماندگاری بسیار خوبی برخوردار است.
بهتر است که این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. اگر حجم بسیار زیادی از این ماده را نگهداری می نمایید بهتر است که در فضای مناسبی نگهداری گردد تا ترش نشود و کپک نگیرد.
فروشنده شیره انگور استاندارد و مکانیزه این محصول را با بهترین مزه و کیفیت و در ظروف کاملا بهداشتی برای خریداران ارائه می دهد. اگر از موارد غیر بهداشتی خریداری گردد ممکن است این ماده دچار کپک گرفتگی شود.
اگر میزان کپک روی شیره زیاد باشد نباید آن را استفاده نمود. زیرا سم تولید شده از این قارچ ها برای سلامت بدن مضر می باشد. گاهی ممکن است خوردن شیره کپک زده باعث سوء هاضمه و دل درد گردد.
در نگهداری شیره انگور باید دقت لازم انجام شود. در مکان های گرم نگهداری نشود. از ظروف بسته برای نگه داری استفاده شود. از همه مهمتر اینکه از مراکز فروش معتبر و رسمی خریداری گردد. قیمت شیره انگور بسته به بسته بندی و حجم آن دارد.