شیره انگور از جمله محصولات ایرانی است که فواید و خواص خوراکی و درمانی بسیاری دارد و این امر در فروش بالای آن در بازار داخلی و خارجی تاثیرگذار بوده است. شیره انگور به روش های مختلف از جمله سنتی و صنعتی تولید می شود که هر کدام کیفیت و قیمت خاص خود را دارند. فروش شیره انگور عسلی در بسته بندی های سفارشی با قیمت مناسب، توسط این مجموعه تولیدی در سطح کشور انجام می گیرد.
شیره انگور عسلی مانیزان ملایر
شیره انگور محصولی است که در ایران و استان های مختلف کشور تولید می شود و هر منطقه این محصول را با کیفیت متفاوت تولید می کنند. به دلیل اینکه شیره تولید شده در ایران، بهترین کیفیت را دارد، کشور های بسیاری خریدار شیره انگور ایران هستند.
اما در این بین شهری به نام ملایر نیز وجود دارد که به عنوان قطب تولید شیره در کشور شناخته شده است. و هر ساله شیره پزی سنتی در این شهر انجام می گیرد.
به طوری شیره پزی در ملایر و روستای مانیزان به یک سنت تبدیل شده است. چرا که سالیان درازی است که تولید شیره انگور در این دیار انجام می گیرد.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
چرا شیره انگور مانیزان برند شده است؟
داشتن زمین کشاورزی مساعد و همچنین آب و هوای عالی، سبب تولید بهترین شیره انگور در این شهر شده است. با تکرار هر ساله این سنت، امروزه سنت شیره پزی به عنوان یک رسم در این منطقه شناخته شده است و امروزه به یک برند در این حوزه تبدیل شده است.
شیره انگور خوب عسلی مانیزان امروزه در سرتاسر کشور طرفداران خود را دارد و زمان دقیق شیره پزی در این شهر، اغلب در شهریور ماه انجام می گیرد.
امروزه علاوه بر شیره پزی فرآورده های مختلفی از انگور تهیه می کنند که در این بخش به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
- کشمش
- شیره انگور
- روغن هسته انگور
- و…
شیره انگور عسلی ملایر را با قیمت مناسب و بصورت عمده می توانید از طریق این مجموعه تهیه کنید.
بهترین انواع شیره ایران
شیره یک نوع ماده خوراکی است که از میوه جات مختلف مانند انگور، توت، انجیر و… تهیه می شود و معمولا روش تولید آن بصورت جوشاندن است. که به دو روش صنعتی و سنتی صورت می گیرد.
انواع شیره که در ایران تولید می شود؛ به شرح زیر است.
- شیره انگور یا دوشاب
- شیره خرما
- شیره توت
- شیره انجیر
- شیره سیب
- سه شیره
- چهار شیره
- پنج شیره
هر کدام از انواع شیره نام برده شده دارای خواص خاصی است که علاوه بر مصارف خوراکی، مصارف درمانی نیز دارند.
شیره انگور یکی از انواع شیره جات خوراکی پرطرفدار و پرفروش در کشور است که خواص و فوایدی دارد. در این بخش با خواص ویژه این محصول آشنا خواهیم شد.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
انواع خواص شیره انگور ایران
از مهمترین خواص شیره انگور می توان به رفع ضعف عمومی بدن اشاره کرد. اما علاوه بر این خاصیت، می توان به وجود انواع مواد معدنی در این شیره خوراکی نیز اشاره کرد. که به شرح زیر است.
- سرشار از آهن و منیزیم
- دارای منگنز، کلر و ید
- دارای آرسنیک، فسفر و سیلیس
- دارای قند بالا
- بسیار مقوی و مغذی
- انرژی زا و خون ساز
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- و…
با وجود انواع مواد معدنی و ویتامین ها در این نوع خوراکی، به عنوان یک ماده خوراکی و دارویی شناخته شده است. امروزه در طب سنتی بسیار از این ماده استفاده می شود. شیره انگور اصل بهترین نوع خوراکی برای تقویت بدن است.
ویژگی های شیره انگور خوب
شیره انگور فرآورده میوه انگور بوده و دارای مزه ای شیرین و برای پخت انواع غذا از آن استفاده می شود. که از جمله می توان به انواع حلوا و نان های محلی اشاره کرد.
همانطور که می دانید شیره انگور، دارای نوعی قند مفید است و برای افراد دیابتی مصرف شیره انگور مضر نیست. علاوه بر طعم و مزه، غلظت عالی، رنگ و خلوص شیره انگور نیز از ویژگی های برتر شیره انگور خوب به شمار می رود.
چه افرادی باید شیره انگور مصرف کنند؟
هر فردی می توان برای تقویت قوای بدن خود از شیره انگور استفاده کند.
اما استفاده از این خوراکی برای کودکان در حال رشد و همچنین برای افرادی که بیمار هستند و بدنشان بسیار ضعیف شده است؛ بهترین انتخاب خواهد بود.
حال به این موضوع خواهیم پرداخت که چه استفاده ای از شیره انگور می شود؟
- به عنوان روکش در تهیه بستنی
- روکش انواع دسر
- تهیه خامه
- تولید سرکه و الکل
- تولید نوشیدنی های بهداشتی
- استفاده به عنوان رنگ دهنده
- استفاده در شیرینی پزی
- استفاده در شکلات پزی
- و…
نحوه تولید شیره انگور در ایران
در ایران تنها یک نوع انگور وجود ندارد، بلکه حدود ۱۴۴ نوع انگور در مناطق مختلف ایران تولید می شود. اما از همه آن ها شیره انگور تولید نمی شود بلکه انگور هایی که خیلی شیرین و درشت هستند برای تولید شیره انتخاب می شوند.
برای مثال انگور های مختلف هر منطقه را نام خواهیم برد.
- گاش انگور در گیلان
- دیو انگور در مازندران
- انگور فرنگی در استان مرکزی
- انگور عسگری در اردبیل
- انگور فخری در همدان
تولید شیره انگور از هر کدام از این انگور ها، بصورت سنتی و صنعتی در کارخانه جات شیره پزی انجام می گیرد. که نوع شیره انگور صنعتی بصورت بسته بندی شده و نوع سنتی بصورت فله ای و کیلویی در بازار عرضه می گردد. قیمت شیره انگور صنعتی و سنتی با هم متفاوت بوده و بسته به کیفیت می تواند متفاوت باشد.
قیمت روز شیره انگور باکیفیت در کشور
شیره انگور در گذشته تنها بصورت محلی و در مناطق روستایی کشور تهیه و بصورت کیلویی در بازار سراسر کشور عرضه می شد. اما با توجه به استقبال فراوان از سوی مردم، تولید این محصول بصورت کارخانه ای نیز آغاز شد و در سال های اخیر به کشور های مختلف نیز صادر می گردد. امروزه تولید کنندگان در این زمینه علاوه بر تولید شیره انگور، فرآورده های مختلفی هم از انگور تهیه و در بازار های صادراتی عرضه می کنند.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
به دلیل کیفیت بالا و مفید بودن این ماده غذایی، فرصت های بسیار خوبی برای عرضه در بازار های خارجی برای ایران وجود دارد. که روز به روز به خریداران این محصول ایرانی افزوده می شود.
اما باید بررسی شود که قیمت شیره انگور در کشور به چه عواملی بستگی دارد؟
- نوع شیره انگور
- کیفیت شیره انگور
- غلظت شیره
- رنگ شیره
- خلوص شیره انگور
- هزینه حمل و نقل
- نوع انگور
- سنتی یا کارخانه ای
- خوراکی یا دارویی
- میزان تقاضا در بازار
- و…
اگر در زمینه خرید عمده شیره انگور اصل تجربه ای ندارید؛ حتما از مرکزی معتبر خرید خود را انجام دهید و قبل از خرید، مشاوره نیز در این زمینه در جهت خرید موفق بسیار موثر خواهد بود. با این مجموعه تولیدی همراه باشید تا محصولی تضمینی دریافت کنید.