فروش شیره انگور طبیعی عمده و ارزان با کیفیت خوب

فروش شیره انگور طبیعی و ارده اعلا عمده و ارزان، با شرایط مطلوب فرآوری و درج برچسب تولید و انقضاء بر روی بسته بندی، طبق سفارش ارسال می گردد. از شیره انگور در مصارف طبی و درمانی نیز، استفاده می شود.

فروش شیره انگور طبیعی عمده و ارزان با کیفیت خوب

انواع شیره انگور در بازار

انواع شیره انگور در بازار

شیره انگور و عسل تک نفره شکلی، جزء مواد غذایی مورد علاقه سراسر ایران، می باشد.

در بازار شیره انگور، انواع رنگ شیره، اعم از سفید و قرمز و سیاه موجود می باشد. میزان حرارت و جوشاندن شیره، بر روی رنگ آن، تأثیر دارد.

ویژگی شیره انگور مرغوب:

  • غلظت مناسب
  • عدم وجود خاک در آن
  •  یکدست بودن مایع
  • عدم وجود ناخالصی در شیره
  • عدم وجود مواد زائد

شیره طبیعی انگور، فاقد شکر و افزودنی های مصنوعی می باشد و استفاده از آن، نسبت به مربا بهتر است زیرا مربا حاوی شکر مصنوعی می باشد، نیازی به یخچال برای نگه داری از آن نیست و در محیط با دمای معمولی نیز، می تواند مدت زمان طولانی سالم بماند.

شیره ها انواع مختلف و رنگ و غلظت متفاوتی در شهرهای گوناگون دارند، به طور مثال:

شیره انگور ملایر، رنگ آن قهوهای بسیار روشن است و غلظتی سفت دارد.

شیره انگور اردبیل، شل تر و پر رنگ تر نسبت به شیره های دیگر می باشد.

شیره ی همدان تقریبأ شل می باشد با طعمی بسیار شیرین و رنگی تیره.

خرید عمده شیره انگور، برای مصرف کننده بسیار مقرون به صرفه است، زیرا می توان محصول را با قیمت بسیار پایین تر، نسبت به جزئی خریداری نمود.

شیره انگور طبیعی و مراکز تولید آن

 

اصفهان، خوانسار، ملایر و اردبیل مراکز تولید شیره انگور طبیعی در ایران می باشند.

به شیره انگور، دوشاب هم می گویند. برای سالم ماندن شیره، باید آن را در جای خشک و خنک گذاشت.

با مصرف شیره انگور طبیعی و مرغوب، می توان کیفیت عالی و طعم بی نظیری را تجربه نمود.

شیره انگور خالص، اگر یک جا بماند در زمان طولانی، ته نشین می شود.

از شیره انگور به دلیل مواد معدنی و ویتامین بالا، در تولید کرم های جوان سازی و محصولات بهداشتی نیز، استفاده می شود.

در زمان بسته بندی شیره انگور در ظروف پلاستیکی و یا شیشه ای، باید درب آن، کاملأ محکم بسته شود تا هوا داخلش نرود و مدت زمان بیشتری بماند و آلودگی در آن وارد نشود.

البته با دستگاه های پیشرفته، این محصولات بسته بندی می شوند. باید روی بسته بندی ها، نشان بهداشت و استاندارد و نام شرکت تولید کننده درج شده باشد.

شیره جات را می توان در وعده صبحانه و یا در انواع شیرینی جات، مصرف نمود.

افزودن طعم دهنده و مواد نگه دارنده، موجب پایین آمدن کیفیت و ارزش غذایی شیره می شود.

از شیره انگور می توان در تهیه شربت و حلوا، شربت میوه، مارمالاد و مربا نیز، استفاده کرد.

خرید اینترنتی شیره جات، مزیت های بسیاری دارد:

  • در هر نقطه از کشور و هر ساعت از شبانه روز، می توان آن را سفارش داد
  • در کمترین زمان ممکن، تحویل داده می شود
  • محصولی با کیفیت را، می توان خرید
  • به دلیل بی واسطه بودن، قیمت شیره انگور بسیار مناسب است
  • به قیمت تولید می توان آن را خریداری نمود

آشنایی با شیره انگور ارگانیک و کاربرد های آن

آشنایی با شیره انگور ارگانیک و کاربرد های آن

شیره انگور ارگانیک، یکی از مقوی ترین خوراکی ها و فرآورده های انگور می باشد، این شیره به دلیل طعم شیرین و طبع گرم، مورد توجه افراد زیادی واقع شده است.

شیره انگور ارگانیک باید از جای معتبر تهیه شود، زیرا شیره انگوری که از انگور شیرین و مرغوب تهیه می شود، کیفیت بسیار بالاتری دارد. شیره های رقیق، رطوبت بالاتر و قند کمتری دارند.

به دلیل مزه شیرین و مطبوع شیره انگور، می توان از آن، در نان های محلی، حلوا، شیر برنج و فرنی استفاده کرد. این شیره، شهدی دلپذیر است با ارزش غذایی بسیار بالا.

افراد ضعیف و کودکان درحال رشد، افراد افسرده و کم خون، نوجوانان و کسانی که از بیماری یا عمل جراحی ضعیف شده اند می توانند بیشتر از این شیره استفاده کنند.

برای تقویت قوای جسمانی و ضعف اعصاب، برای خرد کردن سنگ کلیه، سرفه، پاک سازی معده، فشار خون، ناراحتی های روحی و دردهای روماتیسمی، از شیره انگور استفاده می شود.

در شیره هایی که بی مزه هستند، افزودنی های مضر اضافه شده که به این علت، مزه انگور را نمی دهند و خواص شیره انگور طبیعی را ندارند.

اغلب تولیدکنندگان، به خوبی شیره انگور را تصفیه نمی کنند و با چشم می توان، خاک را درون شیره دید.

انگورهایی که در زمان رشد کمتر آب خورده اند و درشت و شیرین هستند برای شیره گرفتن مناسب می باشند.

در تولید شیره انگور طبیعی، بعد از شستن انگورها آن ها را له کرده و آب شان را می گیرند و خاک سفید حرارت دیده را به آن اضافه می کنند. بعد از گذشت یک شب، با پارچه های مخصوص آن را صاف کرده و می جوشانند.

با جوشاندن علاوه بر رسیدن به غلظت مناسب، تمام آلودگی های احتمالی آن نیز از بین می رود.

شیره انگور خالص شکرک می زند، غلظت و رنگ شیره ها به علت نوع انگور و روش پخت، در شهرهای مختلف فرق دارد.

همه افراد ،در هر نقطه از کشور می توانند، شیره انگور را به صورت آنلاین سفارش دهند و خریدی آسان را تجربه کنند و با هزینه و زمان کمتر نسبت به خرید حضوری، آن را تهیه کرده و محصول را با قیمت و بسته بندی مناسب و در زمان کوتاه تحویل بگیرند.

مشخصات شیره انگور طبیعی و خالص

شیره انگور طبیعی و خالص را چگونه تشخیص دهیم؟

  • باید کیفیت، طعم عالی و غلظت مناسب داشته باشد.
  • از عصاره تازه تهیه شده و از نظر بهداشت در سطح بالایی قرار داشته باشد.

شیره انگور طبیعی، بویی تند و غلیظ دارد، ولی شیره انگورهای صنعتی، هیچ بو و رایحه ای ندارند و حداقل ۲۰ درصد افزودنی در آن ها وجود دارد. با توجه به غلظت شیره، با اطمینان نمی توان گفت که طبیعی است یا نه.

مصرف کمی از آن، می تواند انرژی از دست رفته بدن را جبران کند.

وجود شیره ها در زندگی افراد بسیار ضروری است، زیرا با استفاده از آن ها شادی و سلامت انسان تضمین می شود.

شیره ها به عنوان معجون عمل می کنند و تأثیر معجزه آسایی دارند، زیرا بسیار مقوی و نیرو بخش می باشند.

شیره های تازه تولید شده، بسیار بهتر از شیره های قدیمی تر برای مصرف می باشند. به دلیل فعل و انفعالاتی که در آن رخ می دهد و از نظر بهداشتی، تأثیر مستقیمی روی ارزش غذایی آن می گذارد.

تولید کنندگان
محصولات خالص و مرغوب، با هزینه کمتر تبلیغاتی، مشتریان بیشتری دارند. زیرا مصرف
کننده، برای آن ها بازاریابی می کند. فروش شیره انگور در بازار به دلیل خواص فراوانی که دارد بسیار پر رونق است.