فصل ملاس انگور

انگورهای تازه چیده شده را پودر می کنند تا ملاس انگور درست شود. ملاس انگور یک غذای باستانی در منطقه مدیترانه است که قبل از عسل یا شکر تصفیه شده شناخته شده است.

این یک شیرین کننده طبیعی بدون افزودنی و رنگ است. ملاس انگور یک غذای رایج در کوه های لبنان است و در زمستان ذخیره می شود.

شربت انگور

خاصیت عرق یونجه با شیره انگور

روستای راچایا الوادی به دلیل تولید ملاس انگور شناخته شده است. این کوه در دامنه‌های غربی کوه هرمون قرار دارد و زمستان‌های سرد و تابستان‌های معتدلی دارد که آب و هوای خوبی برای پرورش انگور ایجاد می‌کند.

شربت انگور

محصولات راچایا

شامل انگور، زیتون، گیلاس و زردآلو است. دو کارخانه روغن زیتون و سه کارخانه ملاس انگور صادراتی نیز دارد. بنیاد میراث غذایی از کارخانه ملاس انگور “گریفول” بازدید کرد تا از نحوه تهیه این شربت مطلع شود.

راچایا، زادگاه کادامانی ها، مهد این سنت باستانی بود. خانواده کدمانی اولین دستگاه چاپ تخصصی تولید ملاس انگور را در اوایل قرن بیستم تأسیس کردند. نسل سوم کمدانی در سال 1379 با بهره گیری از تکنیک های مدرن و مطابق با استانداردهای جهانی، پرس مدرن انگور را راه اندازی کرد.

کوزه ها را با ملاس انگور پر می کنند

از چه نوع انگور استفاده کنیم؟

همه انواع انگور قابل استفاده است (قرمز یا سفید). سطح قند موجود در انگور باید در رفرکتومتر به 80 برسد. هر چه انگور حاوی قند بیشتری باشد، ملاس شیرین‌تر می‌شود.

به طور متوسط ​​از هر 5.5 کیلو انگور یک کیلوگرم ملاس انگور حاصل می شود.
بهترین انگور سفید انواع محلی عبیدی و مروه است.
بهترین انگور قرمز رد گلوب و تفیفیه محلی است.
برداشت انگور و تولید ملاس.
فصل: از اواسط سپتامبر تا اواسط اکتبر.

فرآیند استخراج آب ملاس انگور

انگورها را از ساقه خود جدا می کنند و برای بدست آوردن آب آن فشار می دهند.
آب میوه را به گلدان‌های بزرگ از جنس استنلس استیل منتقل می‌کنند، جایی که یک خاک رس کربنات کلسیم سفید پودر شده طبیعی به آن اضافه می‌شود، در عربی به آن «هوواره» (حوارة) می‌گویند و در کوه‌های راچایا یافت می‌شود.
آب میوه باید یک شب قبل از اینکه فیلتر شود استراحت کند.
برای جوشاندن به قابلمه های بزرگ منتقل می شود و هم می زنند تا به قوام شربتی غلیظی برسد.
روش قدیمی برای فشار دادن انگور به صورت دستی استفاده می شود: بعد از اینکه شربت مرتب شد، هوورا را اضافه کنید، بگذارید یک شب بماند، روز دوم شیره پودر شده را روی آتش بگذارید و بگذارید بجوشد تا به قوام غلیظی برسد.
با مراجعه به مقالات دیگر متوجه این که شیره انگور بهتره یا خرما می شوید.

خواص ملاس انگور برای سلامتی چیست؟

دستگاه گوارش را تسکین می دهد و معده و روده را آرام می کند.
با پیشگیری از بیماری ها بدن را تقویت می کند.
سرشار از کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم است.
دارای محتوای مواد معدنی بالا.
از کم خونی جلوگیری می کند و میزان خون را در بدن افزایش می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.