شیره انگور به عصاره غلیظ شده انگور گفته می شود که طعمی شیرین و البته طبعی گرم دارد. شیره ی انگور در انواع نقاط مختلف کشور به فروش می رسد. برای اطلاع از فروش شیره انگور سولار می توانید به مرکز فروش های معتبر مراجعه کنید.
خواص شیره ی انگور
از خواص شیره انگور در مادران و خانم های باردار میتوان به تاثیر این ماده ی غذایی در قطع شدن خونریزی در طول زمان
بارداری اشاره کرد. شیره انگور بر روی عملکرد تخمدانها تاثیرات شگفت انگیزی گذاشته و به رشد جنین کمک به سزایی میکند. علاوه بر این شیره انگور قوای جسمانی مادران کم
بنیه را در زمان بارداری تقویت میکند. توصیه میکنیم که زنان باردار از
شیره انگور حتما در وعده صبحانه ی خود استفاده کنند و در روز سه مرتبه از این ماده ی غذایی استفاده کنند. علاوه بر این به مادرانی که در معرض ابتلا به دیابت دوران بارداری
هستند نیز توصیه می شود که حتما از شیره انگور استفاده کنند. البته این مادران باید توجه داشته
باشند که در مصرف شیره انگور زیادهروی نکنند. به یاد داشته باشید که مصرف شیره انگور به
خانمهایی که پیش از بارداری به دیابت دچار بودند توصیه نمیشود. از دیگر
خواص شیره انگور برای مادران شیرده میتوان به افزایش شیرشان در دوران
شیردهی اشاره کرد.
وبگردی: قیمت شیره انگور زرد
شیره انگور که در طب سنتی به آن دبس یا دوشاب نیز میگویند از فراوردههای آب انگور تهیه
میشود و مانند شربت غلیظ است. شیره انگور دارای طبیعت گرم و تر است و
استفاده آن برای اکثر افراد مفید واقع می شود. در نوع صنعتی آن را از
انگورهای نامرغوب و در شهرهایی که برداشت انگور در آنها صورت میگیرد،
تهیه میکنند. اما در نوع سنتی شیره ی انگور
را از انگور های شیرین و خوش طعم تهیه میکنند. در ادامه درباره ی خواص
شیره انگور و خواص درمانی این ماده ی مغذی
بیشتر میخوانید.
مواد موجود در شیره ی انگور
همان گونه که در بالا نیز به آن اشاره کردیم شیره انگور طبیعتی گرم دارد و به بدن
انرژی زیادی میدهد ، به همین دلیل خوردن شیره انگور در زمستان توصیه
میشود. همچنین شیره انگور دارای قند بسیار بالایی است که مصرف آن در پاییز
برای بدن بسیار مفید است. از دیگر خواص شیره انگور میتوان به ضدنفخ بودن،
تقویت بدن به خصوص برای افراد بیبنیه، خون سازی برای افرادی که فقر آهن دارند و کمک به غلیظ شدن شیر مادران اشاره کرد. از شگفت انگیز ترین خواص شیره انگور میتوان به پاک کردن معده اشاره کرد.
چرا که مصرف شیره انگور باعث دفع شدن اوره و اسید های مضر از بدن میشود. به همین دلیل میتوان گفت که روده و معده را به صورت کامل از باقی مانده غذاها پاک میکند. همچنین کسانی که به زخم معده دچار هستند، میتوانند این بیماری را با شیره انگور بهبود ببخشند.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
وبگردی: صادرات شیره انگور اصل
به عنوان یکی دیگر از تاثیر های معجزه آسای شیره ی انگور بر روی سلامتی، میتوان به مراقبت از پوست، زیبایی و درخشندگی آن
اشاره کرد. شیره انگور را میتوانید به صورت مستقیم روی پوستهایی که پر از
لک هستند، قرار دهید و تاثیر معجزهآسای آن را ببینید. همچنین قرار دادن
شیره انگور روی پوست باعث جلوگیری از افتادگی پوست میشود و چین و چروکهای
آن را از بین می برد. پس اگر می بینید که در محصولات آرایشی بهداشتی از
انگور استفاده میکنند به خاطر بهره مند شدن از همین خواص شیره انگور است.
شما برای درمان کک و مک صورتتان می توانید شیره انگور خالص را یا شیره
انگور همراه با نمک را روی لک های پوست صورتتان قرار دهید. برای از بین
بردن دمل پوستی شیره انگور را با گل ختمی پخته شده مخلوط کنید و روی دمل
قرار دهید. در چند مرحله این کار را تکرار کنید تا دمل باز شود. همچنین
شیره انگور برای التیام ورم هایی که به دلیل ضربه در بدنتان ایجاد شده،
بسیار کمک کننده است.
افرادی که از لاغری مفرط رنج میبرند و بسیار کم بنیه هستند، میتوانند از
خواص شیره انگور برای چاقی بهره ببرند. اما از طرف دیگر چون شیره انگور
دارای کالری بسیار زیادی است، مصرف آن به افرادی که چاق یا کم تحرک هستند،
توصیه نمیشود. خوردن شیره انگور باعث اضافه وزن بیشتر این افراد خواهد شد.
مثلا این افراد نباید شیره انگور را با چای یا شیر مخلوط کنند و بخورند.
همین کار میتواند چربی اضافه در بدنشان به وجود بیاورد.
درمان بیماری ها بوسیله ی شیره ی انگور
همان گونه که اشاره کردیم، با استفاده از شیره انگور میتوان بسیاری از
بیماریها را درمان یا بهبود بخشید. برای درمان یرقان باید شیره
انگور را با سرکه مخلوط کنید. افسردگی را هم میتوانید با شیره انگور و
پودر زعفران بهبود ببخشید و اعصابتان را با این ترکیب معجزه آسا آرام کنید.
یکی دیگر از خواص این ماده ی مغذی پیشگیری از بسته شدن مجاری کبد با استفاده از
ترکیب شیره انگور و سرکه است. افرادی که در فصل سرما و زمستان گلو یا حلق
ملتهبی پیدا میکنند و از سرفههای مداوم رنج میبرند، می توانند شیره
انگور را با آب غرغره کنند تا گلویشان نرم شود.
یکی دیگر از خواصی که این ماده را از سایرین متمایز می کند، سنگ شکن بودن آن است. افرادی که
دارای سنگ کلیه و مثانه هستند، می توانند شیره انگور را با جوشانده جو ترکیب و استفاده کنند تا
سنگ درون کلیه و مثانهشان خرد شود. برای آماده کردن جوشانده جو باید ۲۰
گرم از جو را در یک لیتر آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این ترکیب
باید به مدت ۷ ساعت روی گاز قرار بگیرد. یکی دیگر از خواص شیره انگور
بهبود دردها و بیماریهای رماتیسمی و بیماریهای وریدی و شریانی است.
همچنین خواص شیره انگور میتواند به افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک
کند. خوردن شیره انگور را به کسانی که به تازگی عمل جراحی کرده اند توصیه
می کنیم. شیره انگور به روند بهبودی این افراد سرعت می بخشد و بدنشان را
قوی میکند. برخلاف تصور شیره انگور باعث افزایش فشار خون نمی شود و به
کاهش و درمان فشارخون هم کمک نمی کند.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
نحوه ی تشخیص شیره ی انگور اصل و تقلبی
راحت ترین راه تشخیص دوشاب و استفاده از خواص شیره انگور اصل چشیدن آن است.
شیرههای طبیعی خیلی شیرین هستند و طعم انگور در آنها مشخص است. دقت کنید
که اگر چیزی به غیر از این به شیره انگور اضافه شده باشد، کاملا مشخص است.
این روش برای تشخیص شیرههایی که افزودنیهای غیرمجاز زیادی دارند،
جوابگوست اما برای شیرههایی که افزودنی کمی به آن اضافه کردهاند تا حدودی
سخت و دشوار است. باید بدانید که رنگ شیره انگور واقعی معمولا به رنگ
عسلی، خرمایی یا قهوهای است. البته این ملاک خیلی خوبی برای شناخت شیره
انگور اصل نیست. چرا که شیره انگور شیراز و شیره انگور سفید رنگهای
متفاوتی دارند اما در نوع خود بسیار عالی و همه خواص شیره انگور را دارا
هستند.
همان طور که گفتیم شما با استشمام شیره انگور میتوانید به اصل بودن
آن پی ببرید. شیره انگور اصل یا دوشاب دارای رایحهای تند و البته غلیظ
هستند. اما شیره انگور صنعتی چنین رایحهای ندارد. معمولا به شیرههای
انگور صنعتی ۲۰ درصد افزودنیهای غیرمجاز اضافه میکنند و این باعث زیاد
شدن غلظت آنها میشود. یک نکته مهم درباره این شیوه شناخت این است که خیلی
نمیتوان به آن اعتماد کرد؛ چرا که وقتی شیرهای در زمان طولانی یک جا
بماند، ته نشین و غلیظ میشود. همین شیره اگر در مقابل نور آفتاب قرار
بگیرد، شل شده و وا میرود. میتوانید به قیمت شیره انگور دقت کنید. البته
در حال حاضر که همه چیز گران شده این نکته را فقط میتوان از فروشندگان معتبر پیگیری کرد. اگر خودتان بخواهید یک حساب سرانگشتی کنید باید قیمت ۵
کیلو انگور را برای ۱ کیلو شیره اصل محاسبه کنید. اگر خیلی در خرید شیره
انگور وسواس دارید و برایتان مهم است که شیره انگور اصل باشد تا از خواص
شیره انگور بتوانید استفاده کنید باید آن را به آزمایشگاه مواد غذایی
بسپارید. در این مورد اگر قندی که در شیره انگور وجود دارد، پایینتر از ۲
تا ۳ درصد باشد یعنی آن شیره تقلبی نیست. این روش معمولا بعد از خرید جواب
میدهد. اما شما برای استفاده از این روش یک راه حل دارید و آن این است که
با فروشنده قرار بگذارید که اگر شیره اصل نبود آن را پس بگیرد. اگر شما از
مشتریهای همیشگی شیره انگور شوید کمکم تفاوت شیره اصل از تقلبی را خواهید
شناخت. راه حل دوم هم همان طور که گفتیم خرید شیره انگور از مراکز معتبر
است.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
انواع شیره ی انگور
شیره انگور بسته به نوع انگور مورد استفاده به دو صورت قرمز و سفید تولید می شود. شیره قرمز از انگور های قرمز و الوان که دارای رنگ ارغوانی تیره هستند گرفته می شوند و شیره سفید اغلب از انگور های سفید بی دانه تهیه می شود. شیره انگور بسته بندی شده و در اندازه های مختلف در فروشگاه ها عرضه می شودو خریداران می توانند بسته به نیاز خود شیره انگور را خریداری کرده و از فواید بی پایان این محصول بهره ببرند. کارخانه ها و تولید کنندگان بسیاری در سراسر ایران وجود دارند که به تولید و عرضه شیره انگور می پردازند. اگر به دنبال راه اندازی خط تولید و کارخانه شیره انگور هستید برای دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.