شیره انگور یا دوشاب از جمله مواد غذایی بسیار پر انرژی و مفید برای بدن می باشد که در طب سنتی هم به وفور برای درمان بیماری ها استفاده می شده است. در حال حاضر این محصول به روش های مختلف سنتی و صنعتی تولید می شود که از کیفیت های مختلفی بهره مند هستند. تنوع زیادی در قیمت شیره انگور با بهترین کیفیت در بازار به چشم می خورد که برای اطلاع از آخرین قیمت شیره انگور در بازار می توانید به سایت فروش شیره انگور مراجعه نمائید.
خواص شیره انگور طبیعی چیست؟
شیره انگور طبیعی ماده ایی بسیار مقوی و سرشار از انرژی است که مصرف آن به صورت مداوم و به مقدار کافی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسیاری می کند. شیره در واقع آب غلیظ شده انگور است که مصرف مقدار کمی از آن معادل با مصرف مقدار زیادی انگور می باشد.
شیره انگور طبیعی سرشار از ویتامین های آ، ب و ث است که دارای طبع گرم و تر است و به همین دلیل مصرف آن به خصوص در فصول سرد سال بسیار توصیه می شود. برخلاف تصور ها مصرف این محصول منجر به افزایش فشار خون نمی گردد و اتفاقا به کاهش آن کمک می کند.
مصرف مداوم و کافی این محصول می تواند به افزایش وزن است که به افزایش حجم عضلات می انجامد و به افرادی که ورزش های سنگین می کنند توصیه می شود. افرادی که از ضعف عمومی رنج می برند بهتر است که شیره را در برنامه غذایی خود بگنجانند چرا که بسیار مقوی و انرژی زا است.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
علاوه بر موارد ذکر شده شیره انگور اصل به غلیظ تر شدن شیر مادر، درمان بیماری های طحال، تپش قلب، افسردگی، صرع، کهیر، لاغری مفرط، سرفه مزمن و یرقان کمک می کند.
موارد ذکر شده تنها بخشی از خواص مصرف این ماده بی نظیر بود. البته بهتر است به این نکته توجه کنیم که مصرف هر ماده ایی بیش از اندازه نه تنها برای بدن مفید نمی باشد که دارای عوارض هم می باشد. مصرف زیاد شیره هم می تواند باعث بروز مشکلاتی شود که به همین دلیل بهتر است به مقدار کافی از آن استفاده شود.
تشخیص شیره انگور ارگانیک
شیره انگور ارگانیک و اصل از خواص بسیار بالایی همان طور که اشاره شد برخوردار است اما نمونه های تقلبی این محصول نه تنها برای بدن فایده ندارند که مصرف آن ها گاها دارای عوارضی هم برای بدن می باشد به همین دلیل تشخیص انواع ارگانیک بسیار مهم است.
نوع و کیفیت مواد اولیه و شیوه تولید از عواملی هستند که در کیفیت شیره تولید شده دخالت دارند. روش های مختلفی برای شناسایی انواع اصل وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
اولین راه مشاهده ویژگی های ظاهری محصول مانند رنگ آن میباشد. شیره اصل شفاف می باشد و فاقد خاک آلودگی است بنابراین اگر محصول عرضه شده شفاف نباشد باید در اصل بودن آن شک کرد. علاوه بر این شیره با کیفیت باید بو و طعم ملایمی و فاقد کپک زدگی باشد. البته موارد گفته شده نسبی هستند و تا حدودی می توانند شما را در انتخاب نوع مرغوب کمک کنند.
اما مهم ترین نکته در این موضوع انتخاب مرکز خرید معتبر و قابل اعتماد است که در خرید از مراکزی که محصولات با کیفیت را عرضه می کنند میتوان از کیفیت و اصل بودن آن تا حد زیادی اطمینان داشت به همین منظور نمی توان این محصول را از هر مرکزی تهیه کرد.
این مرکز از جمله بهترین مراکز عرضه و فروش شیره ارگانیک می باشد که برای سفارش و خرید شیره انگور اصل می توانید با مشاوران این مرکز تماس حاصل فرمائید.
عوامل موثر در قیمت شیره انگور
به طور کلی عوامل بسیار زیادی در تعیین قیمت یک محصول تاثیر گذار هستند که شیره انگور هم از این موضوع مستثنا نیست. شیره انگور از میوه انگور تهیه می شود که طبیعتا اولین عاملی که در قیمت نهایی این محصول تاثیر می گذارد قیمت انگور است.
نوسانات و شرایط موجود در بازار باعث شده تا قیمت شیره انگور ثابت نباشد و بسته به شرایط متفاوت باشد. البته قیمت فروش در مراکز مختلف فروش بسته چگونگی عرضه متفاوت است و عموما در مراکز عرضه مستقیم قیمت ها مناسب تر هستند.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
برند ها و مراکز مختلفی در زمینه تولید شیره انگور فعالیت می کنند که به دلیل متفاوت بودن شرایط تولید قیمت و کیفیت محصولات این مراکز با هم تفاوت هایی دارد.
از عوامل تاثیر گذار در قیمت این محصول می توان به کیفیت و قیمت ماده اولیه، شرایط و چگونگی تولید، برند تولید کننده آن، شرایط بازار و میزان عرضه و تقاضا اشاره کرد. شیره های عرضه شده در این مرکز قیمت بسیار مناسبی متناسب با توان مصرف کنندگان دارد که به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران این مرکز تماس حاصل فرمائید.
شیره انگور یا دوشاب تولید شده با بهترین کیفیت
شیره انگور که در طب سنتی به آن دوشاب یا دبس هم گفته می شد ماده غذایی بسیار غنی می باشد که به روش های مختلفی تولید می شود. در حال حاضر این محصول به دو صورت خانگی و یا شرکتی تهیه می شود که طبیعتا به دلیل متفاوت بودن فرآیند تولید، کیفیت این محصولات با هم تفاوت هایی دارد.
مشخصا کیفیت مواد اولیه استفاده شده در تولید محصول در کیفیت محصول نهایی تاثیر گذار است و به همین دلیل در بهترین مراکز تولید کننده تلاش می شود تا کیفیت مواد اولیه بالا باشد.
در روش سنتی برای تولید شیره انگور به آب انگور و خاک سفید نیاز است. خاک سفید نوعی خاک دارای املاح معدنی است که در عطاری ها به فروش می رسد. خاک را در مقابل آفتاب گذاشته و یا به آن حرارت می دهیم و سپس به آن آب انگور اضافه می کنیم. این ترکیب به مدت یک روز نگهداری می شود و پس از آن خاک آن صاف می شود و آب انگور جوشانده می شود تا شیره تهیه شود.
در مراکز تولید کننده از روش صنعتی استفاده می شود که عمدتا به این دلیل که اکثر کارها توسط دستگاه انجام می شود محصول یک دست تر است. در مرکز تولیدی معتبر تلاش می شود تا با به کارگیری بهترین مواد اولیه و دستگاه های صنعتی هم هزینه های تولید کاهش پیدا کند و هم محصولات بسیار با کیفیتی تولید شود تا رضایت مصرف کنندگان زیادی را در این زمینه جلب شود.