آیا تا به حال به این فکر کرده اید که قابلمه گرانیتی فرموک برای نیازهای خانواده شما مناسب تر است؟ در پست امروز، مزایا و معایب انواع ظروف پخت و پز را معرفی می کنیم.
برای کمک به حمایت از فعالیت های وبلاگ نویسی، سایت ما حاوی پیوندهای وابسته است. اگر از پیوندی در سایت ما خرید کنید، ممکن است درصد کمی از آن فروش را بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنیم.
Blessed Beyond Crazy یکی از شرکتکنندگان در Amazon Services LLC Associates Program است، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای ارائه ابزاری برای سایتها برای کسب هزینه تبلیغات از طریق تبلیغات و پیوند به amazon.com طراحی شده است.
اول از همه، قبل از شروع خواندن این پست اجازه دهید ابتدا بگویم که هیچ شرکت یا سازنده ای برای نوشتن این پست به ما پول نمی پردازد و این یک پست حمایت شده نیست.
تمام نظرات در این پست کاملاً متعلق به ما است. با این حال، این پست حاوی پیوندهای وابسته است، اخیراً در یک مأموریت شخصی بودم که بیشتر قابلمه ها و تابه های آشپزخانه ام را تعویض کنم. از طریق برخی از تکالیف، تجربه شخصی، و آزمون-n-خطا بالاخره آنچه را که دنبالش بودم پیدا کردم.
در پایان این پست به شما اطلاع میدهم که در نهایت چه چیزی را خریدم، اما در این بین، آنا و من میخواهیم درباره همه گزینههای ظروف آشپزی موجود در مورد چیزهای عالی و نه چندان عالی صحبت کنیم.
روشی قدیمی برای طبخ بدون چربی؛ متخلخل ترین فلزات، برای پخت و پز در آن نیازی به ظروف خاصی نیست؛ یعنی می توانید بدون ترس از خراش از یک کفگیر فلزی استفاده کنید تابه چدنی خوش طعم فقط با افزایش سن بهتر می شود.
گرما را به زیبایی هدایت می کند، برای جوشاندن و سیاه شدن عالی است و بدون هیچ مشکلی می توان از اجاق گاز به فر رفت، اگر به درستی از آن مراقبت شود تا آخر عمر باقی می ماند.