فروشگاه شیره انگور عسگری مرغوب ترین نوع شیره را به طور کاملا خالص و بهداشتی با قیمت های بسیار مناسب ارائه می نماید. این ماده غذایی شیرین کننده انواع شیرینی و دسر می باشد. بسیار مفید برای سلامت بدن و تقویت کننده سیستم ایمنی می باشد. سرشار از آهن، مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن است. این شیره ها بسیار خوش رنگ بوده و با بسته بندی مناسب در بازار به فروش می رسد.
فرآیند تولید شیره انگور
پخت شیره و تولید آن به دو روش سنتی و صنعتی صورت می گیرد. روش سنتی بسیار قدیمی و اصیل بوده و هم اکنون نیز یک روش تهیه این ماده می باشد. این ماده شیرین و درجه یک به صورت کاملا بهداشتی در اراک تولید می گردد. پخت شیره به روش صنعتی امروزه توسط دستگاه و ماشین آلات صورت می پذیرد.
در روش سنتی تولید شیره انگور سفید توسط کشاورزان صورت می گیرد، درواقع پس از شست و شوی انگور ها و آبگیری، حجم زیادی از این میوه را جوشانده و با اضافه نمودن نوعی خاک به نام خاک سفید این شیره خوشمزه به دست می آید.
خاکی که به شیره اضافه می شود توسط گرما و حرارت ضدعفونی و بهداشتی می گردد. درواقع خاک باید خالص گردد و گرنه رنگ شیره کبود خواهد بود و طعم آن نیز خوشایند نخواهد بود.
در تولید به روش صنعتی تمامی مراحل توسط دستگاه و تجهیزات کاملا بهداشتی صورت می گیرد. استفاده از تجهیزات باعث افزایش سرعت تولید این کالا و کاهش هزینه های جانبی می گردد. در نهایت محصول با کیفیت تر و استاندارد تر تولید می گردد.
در روش صنعتی به دلیل اینکه بیشتر مراحل توسط دستگاه صورت می گیرد، شیره تهیه شده بسیار با کیفیت تر و مرغوب تر می باشد. به دلیل شرایط پخت مناسب تمامی ترکیبات معدنی آن حفظ می گردد. این مراحل تحت کنترل کارشناسان صنایع غذایی و کاملا نظارت شده می باشد.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
فواید شیره انگور عسگری
انگور ها انواع بسیار مختلفی دارند که هر کدام طعم خاصی را شامل می شوند. انگور عسگری دایره ای شکل بوده و بسیار شیرین و آبدار می باشد. این میوه دارای فواید فوق العاده ای برای بدن می باشد.
شیره و عصاره این انگور برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع عفونت ها و میکروب ها بسیار تاثیر گذار می باشد. برای مادران باردار و شیرده بسیار توصیه می گردد. باعث افزایش شیر مادر می شود. در وزن دهی مادر باردار و سلامت جنین نقش مهمی ایفا می نماید.
استفاده از این ماده غذایی برای افزایش کارایی ذهن در محصلین موثر می باشد. باعث تقویت ذهن شده و بهره هوشی را بالا می برد. در واقع برای تقویت ساختار های مغز نقش پر رنگی دارد.
برای ورزش کاران و افرادی که کارهای سنگین انجام می دهند، توصیه می شود. در واقع بنیه بدن انسان را قوی می کند. بسیار پر انرژی بوده و قوای از دست رفته را جبران می نماید.
برای درمان انواع کم خونی نیز کاربرد دارد. سر شار از آهن بوده و خون ساز می باشد. انواع ریز مغذی ها و مواد معدنی در این ماده غذایی وجود دارند.
برای بسیاری از اندام های بدن نقش تقویت کننده را دارد. در دستگاه گوارشی معده و روده بافت ماهیچه ای را حمایت می کند. پوشش داخلی روده را سالم نگه می دارد. به سم زدایی بدن کمک می نماید.
امروزه بازار شیره انگور بسیار پر رونق می باشد. این ماده غذایی در بسیاری از کارخانه های تولید کیک و بیسکویت استفاده می شود. در بیشتر رستوران ها و کافی شاپ ها نیز کاربرد دارد. قیمت شیره انگور به دلیل اینکه طرفدار زیادی دارد بسیار مناسب است.
اگر شیره انگور کپک زد چه کنیم؟
شیره انگور که در کارخانه ها و با استفاده از تجهیزات استاندارد تولید می شود بسیار با کیفیت و مرغوب است. در بهترین بسته بندی به بازار عرضه می گردد. از ماندگاری بسیار خوبی برخوردار است.
بهتر است که این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. اگر حجم بسیار زیادی از این ماده را نگهداری می نمایید بهتر است که در فضای مناسبی نگهداری گردد تا ترش نشود و کپک نگیرد.
فروشنده شیره انگور استاندارد و مکانیزه این محصول را با بهترین مزه و کیفیت و در ظروف کاملا بهداشتی برای خریداران ارائه می دهد. اگر از موارد غیر بهداشتی خریداری گردد ممکن است این ماده دچار کپک گرفتگی شود.
اگر میزان کپک روی شیره زیاد باشد نباید آن را استفاده نمود. زیرا سم تولید شده از این قارچ ها برای سلامت بدن مضر می باشد. گاهی ممکن است خوردن شیره کپک زده باعث سوء هاضمه و دل درد گردد.
در نگهداری شیره انگور باید دقت لازم انجام شود. در مکان های گرم نگهداری نشود. از ظروف بسته برای نگه داری استفاده شود. از همه مهمتر اینکه از مراکز فروش معتبر و رسمی خریداری گردد.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
فروشنده برتر شیره انگور در بازار تهران
بهترین نوع شیره انگور در تهران توسط برترین شرکت های تولیدی و با تجهیزات کاملا استاندارد و توسط نیروهای متخصص و کارآزموده و مهندسین صنایع غذایی تولید می گردد.
شیره خالص ویژگی های زیادی دارد از جمله اینکه طعم بو و مزه دلنشینی داشته باشد. فاقد هر گونه ماده اضافی بوده و از بهترین و سالم ترین نوع انگور استفاده شده باشد. رنگ شیره انگور مرغوب شفاف و تیره مانند است.
غلظت آن نیز بسیار پر اهمیت می باشد. نباید بیش از حد سفت و یا نازک و رقیق باشد بنابراین باید در غلظت های مناسبی تهیه شود. مواد افزودنی به این ماده نباید فراتر از حد مجاز باشد. در نوع صنعتی تهیه این ماده با اعمال آب و حرارت صورت می گیرد و تمامی استاندارد ها رعایت می گردد.
تولید کننده شیره انگور با توجه به حساسیت این محصول در برابر دما باید تمامی استاندارد ها را به کار گرفته و کالایی را تولید نماید که در شرایط دمایی کیفیت خود را حفظ کرده و از بین نرود.
در بسیاری از قنادی ها و شیرینی پزی ها و کارخانه های تولیدی کیک و انواع بیسکویت این مواد مورد استفاده قرار می گیرند و طعم های فوق العاده خاصی را به وجود می آورند.
در بسیاری از فروشگاه و سوپر مارکت این محصولات غذایی عرضه می شوند و به عنوان مربا و شیرین کننده غذاها و حلواها مورد استفاده قرار می گیرند.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
این کالاها در سراسر کشور نمایندگی فروش داشته و انواع خدمات پشتیبانی و مشاوره ای را ارائه می نمایند. با توجه به استقبال بینظیر از این محصول در داخل کشور این کالا به بسیاری از کشور ها نیز صادر می شود. با خرید شیره انگور و خوردن آن بدن خود را تقویت کنید و همچنین از تمام بیماری ها دور نگه دارید.