شیره انگور و ارده اعلا علاوه بر انرژی فراوانی که دارد دارای خواص بسیار عالی می باشد و با شناخت کامل این محصول نمی توان از مصرف روزانه آن چشم پوشی نمود و به همین دلیل امروزه خانواده ها با آگاهی از این خواص آن را بیشتر خریداری و مصرف می نمایند. شیره انگور همدان یک محصول فوق العاده است که دارای طعم و رنگ منحصر به فرد می باشد. قیمت شیره انگور همدان به صورت عمده با توجه به کیفیت عالی این محصول بسیار مناسب می باشد.
خواص شیره انگور در طب سنتی
خواص شیره انگور در طب سنتی؛ این محصول در گذشته برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها توسط طبیبان حاذق به کار گرفته شده است و امروزه نیز بسیاری از خواص دیگر آن شناخته شده است.
طبیبان قدیم مصرف شیره انگور را همراه با غذاهای مقوی دیگر برای درمان کم خونی بسیار توصیه کرده اند ضمن اینکه باعث کاهش تنش عصبی در این بیماران نیز خواهد شد.
در طب سنتی شیره انگور سفید را گرم و تر معرفی می کنند و آن را تقویت کننده عمومی بدن معرفی می کنند.
این محصول برای افرادی که دارای بدن ضعیف هستند بسیار عالی است و همچنین افراد لاغر با مصرف روزانه شیره انگور چاق می شوند.
شیره انگور و عسل تک نفره شکلی یک تقویت کننده عمومی بدن می باشد که ضعف و کسالت را از بدن می گیرد و به انسان نشاط و انرژی می بخشد و به همین دلیل برلی درمان افسردگی و آرامش اعصاب بسیار مفید می باشد.
این محصول دارای کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، ویتامین های B و A می باشد که هر کدام خواص ویژه ای دارند.
کلسیم موجود در شیره انگور باعث تقویت استخوان ها می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند و همچنین آهن موجب جلوگیری از کم خونی می شود و افرادی که دچار کم خونی هستند با مصرف روزانه آن درمان می شوند.
شیره انگور یک گرم کننده بسیار عالی برای فصل های سرد سال است و با مصرف آن به عنوان صبحانه می توان از بیماری های فصل سرد جلوگیری نمود و در واقع یک معجون بسیار عالی می باشد که ضمن گرم کردن بدن انرژی فراوانی تولید می کند.
یک خاصیت بسیار خاص این محصول این است که به محض اینکه مصرف می شود انرژی بدن را تامین می کند و نیاز به زمان ندارد.
طرز تهیه شیره انگور طبیعی و کاملا بهداشتی
طرز تهیه شیره انگور طبیعی و کاملا بهداشتی به این صورت است که انگور را تمیز شسته و دانه های آن را جدا می کنند و سپس به وسیله آب میوه گیر آب آنها را کاملا گرفته و توسط صافی تفاله های آن را می گیرند و آب خالص را روی حرارت قرار می دهند، پس از مدتی که به جوش می آید شروع به ریختن خاک رس می کنند و زمانی که ناخالصی های آن کاملا گرفته شدن آن را از روی حرارت برداشته و به مدت دوازده ساعت کنار گذاشته می شود و پس از آن به آرامی شیره انگور را گرفته و ته آن دور ریخته می شود این شیره را دوباره روی حرارت قرار می دهند و طی مدتی که می جوشد کف آن را گرفته تا صاف تر شود و پس از غلیظ شدن به اندازه کافی آن را از روی حرارت بر می دارند.
شیره انگور سنتی در صورتی که به صورت بهداشتی تهیه شود خواص بسیار عالی دارد و لازم است هنگام خرید شیره سنتی دقت بیشتری شود و از اماکن معتبر خریداری شود.
شیره انگور با کیفیت دارای رنگ شفاف می باشد و هیچ گونه خاک و یا آلودگی در آن دیده نمی شود.
البته شیره انگور صنعتی کاملاً بهداشتی تولید می شود و برای تهیه آن از دستگاه استفاده می شود و برای تصفیه نیز نیاز به خاک ندارد و توسط دستگاه های خاص تصفیه می شود.
اما به هر حال شیره سنتی و صنعتی طرفداران خاص خود را دارند و هر دو پر طرفدار هستند.
شیره انگور را ورزشکارانی به منظور ساخت عضلات بیشتر مصرف می کنند و مصرف روزانه این محصول می تواند به راحتی باعث افزایش عضلات شود. برای تولید شیره انگور نیاز به یک فرد متخصص و کار بلد دارد.
قیمت شیره انگور همدان در بازار
قیمت شیره انگور همدان در بازار این محصول بسیار مناسب است و تولید کنندگان عرضه کنندگان برتر و معتبر این محصول آمادگی دارند تا مرغوب ترین شیره انگور همدان را در نازلترین قیمت به تمامی نقاط کشور عرضه نمایند.
برای خرید شیره مرغوب و درجه یک همدان کافیست هم اکنون از این محصولات دیدن نمایید و با استعلام قیمت روز این محصولات در صورت تمایل این محصول را به صورت عمده ثبت سفارش نمایید تا برای شما ارسال گردد.
شیره مرغوب همدان را باید از جاهای معتبر خریداری نمایید و قبل از خرید شیره انگور بهتر است ویژگی های این شیره را بشناسید.
شیره انگور همدان دارای رنگی متوسط و نسبت به شیره های دیگر دارای طعم شیرین تر می باشد.
شیره انگور را در ترکیب با مواد دیگر برای درمان بسیاری از بیماری ها می توان مصرف نمود.
مخلوط شیره انگور و سرکه شیره برای درمان یرقان مناسب می باشد و ترکیب شیره انگور و زعفران برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد.
جهت درمان سرفه و گلو درد در فصل سرما حل کردن سرکه در آب و قرقره کردن آن می تواند باعث التیام گلو و درمان سرفه شود.
در صورت انسداد مجاری کبد نیز ترکیب سرکه انگور و شیره انگور و مصرف آن می تواند باعث باز شدن مجاری کبد شود.
خریداران شیره انگور ایران در کشور های مختلف
خریداران شیره انگور ایران در کشور های مختلف با توجه به کیفیت بسیار مطلوب این محصول خواستار خرید بیشتر آن هستند و صادر کنندگان این محصول می توانند با شناسایی بازار مناسب این محصول در کشور های خارجی آن را با کیفیت مناسب به این کشورها صادر نمایند.
شیره صادراتی با کیفیت بسیار عالی توسط تولید کنندگان مختلف تولید می شود که به دلیل تنوع انگور در شهر های مختلف کشور دارای طعم و رنگ های مختلفی می باشد که تمامی این محصولات بسیار خوش طعم می باشد.
این محصولات به صورت بسته بندی های کاملاً بهداشتی و زیر نظر بهداشت تولید می شوند و دارای تاریخ تولید و انقضا می باشند.
شیره را به عنوان شیرین کننده می توان همراه با شیر مصرف نمود و همچنین در تهیه شیرینی، شکلات، بستنی، دسر و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
ترکیب شیره انگور و ارده ضمن اینکه یک صبحانه بسیار خوشمزه و ویژه است برای عضله سازی ورزشکاران نیز بسیار مناسب می باشد و به راحتی می تواند در عضله سازی موثر باشد. فروش شیره انگور به دلیل فواید زیادی که دارد بسیار پر رونق می باشد.