فروش عمده شیره انگور مانیزان ملایر

یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به
دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما
دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید. فروش شیره انگور ملایر از جمله شیره های مرغوب بازار ایران می باشد که تمامی فواید و خاصیت هایی که از یک شیره مرغوب انتظار داریم برآورده می نماید. از خصوصیت های شیره انگور اصل می توان به غلظت و رنگ دلنشین آن اشاره کرد. تولید کننده شیره انگور ملایر مرغوب این محصول را به سراسر کشور ارسال می کند.

فروش عمده شیره انگور مانیزان ملایر

انواع شیره انگور

امروزه در جای جای ایران عزیزمان تولید کننده شیره انگور زیادی وجود دارند که بهترین شیره ی انگور کشور در شهر ملایر تولید می گردد. شیره انگور اصل و مرغوب محصولی از تاکستان های پهناور ملایر است که می تواند نیاز شما را از شیره مرغوب بر طرف نماید.

در روش های صنعتی اگر شرکت معتبر باشد از دیگ های تحت خلا و روش حرارت غیر مستقیم برای پخت شیره استفاده می شود که هم زمان بسیار کمتری برای پخت شیره و غلظت مورد نظر نیاز است و هم اینکه نهایت درجه حرارت حدود ۶۰ درجه است که به هیچ عنوان روی مواد مغذی انگور تاثیر بد ندارد و رنگ شیره انگور بسیار روشن تر خواهد بود.

با توجه به اینکه شیره ی انگور یک محصول پر طرفدار در داخل و خارج از کشور می باشد تولید کننده های زیادی در شهرهای مختلف ایران به صورت دستی یا شرکتی این محصول را تولید می کنند. اما کیفیت این محصول در همه ی نقاط یکسان نیست. شیره ی انگور باید به روش بهداشتی و استاندارد تهیه شود تا مورد رضایت مشتریان قرار بگیرد.

برای خرید شیره انگور راه های متفاوتی وجود دارد از جمله خرید از مغازه ها و فروشگاه ها ولی با توجه به شلوغی بازار و وجود محصولات کم کیفیت و گاها بی کیفیت نیاز است شما از یک فروشنده معتبر با محصولی مرغوب و صادراتی خرید کنید. برای همین منظور ما به عنوان تولید کننده شیره انگور ملایر مرغوب در کنار شما هستیم تا شما از طعم بی نظیر شیره انگور ملایر استفاده نمایید.

خواص خارق العاده شیره انگور

از منظر طب سنتی، شیره انگور خصلت های زیادی دارد: یکی از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین دلیل اگر شیر  مادری رقیق باشد، می تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند. انواع شیره انگور دارای خواص درمانی فوق العاده ای هستند که نباید از مصرف آن ها غافل شویم.

شیره انگور مولد خون صالح (خون سالم و طبیعی و بدون مواد زائد) است. اگر از ضعف عمومی بدن رنج می برید یا مبتلا به کم خونی هستید می توانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید. با توجه به اینکه شیره انگور خونساز بوده و مقوی بدن است، افرادی که ضعف عمومی دارند یا مبتلا به کم خونی هستند، می توانند شیره انگور را همراه شیربرنج یا سمنو بخورند یا به صورت شربت، سرکه شیره استفاده کنند.

یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی در ناحیه حلق است، به همین دلیل افرادی که به خصوص در فصول سرد سال  دچار التهاب حلق می شوند و به دنبال آن سرفه می کنند، توصیه می شود که از غرغره شیره انگور با آب استفاده کنند.

این محصول بی نظیر درمان کننده ی صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط ، ضعف احشا و یرقان است. برای بیماری های طحال، افسردگی و غضب مفید است.  برای روان کردن ادرار نیز از آن استفاده می شود.

یکی دیگر از خواص شیره انگور بازکنندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، می توان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.

از دیگر خواص این شیره اینکه افزایش دهنده وزن بدن است. این خوراکی شیرین، افزایش دهنده حجم عضلات است. به همین دلیل است که ترکیب شیره انگور و ارده کنجد را به کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند یا ورزشکار هستند، توصیه می کنند چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات می شود.

راهنمای تشخیص شیره انگور اصل

برای تهیه شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می شود. این خاک اسیدیته انگور را می گیرد تا شیره ترش مزه نشود. در روش های سنتی و غیر استاندارد معمولا به خوبی این خاک بعد از گرفتن اسیدیته تصفیه نمی شود و همین امر باعث می شود که خاک در درون شیره با چشم تا حدودی دیده شود.
ضمن اینکه در روش های صنعتی بهینه با استفاده از دستگاه های تصفیه تمامی مواد اضافی شیره انگور گرفته می شود و شیره ای خالص تهیه می شود و حتی درصد قلیایی شیره نیز استاندارد می شود. این باعث خواهد شد شیره انگور رنگی روشن تر و شفاف تر داشته باشد و هیچ نوع الاینده ای در شیره انگور دیده نشود.
به یاد داشته باشید که خاک و آلاینده های موجود در شیره خرما ممکن است خطرناک باشند و بعضا باعث سنگ کلیه شوند.

کما اینکه میدانید شیره انگور جز پر کالری ترین مواد غذایی است و برای تشخیص شیره مرغوب به موارد زیر توجه فرمایید:

٭ویژگی های شیره انگور خوب

غلظت انواع شیره انگور:

در زمان پخت شیره انگور اصل باید تا حد امکان رطوبت گرفته شود. این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد. در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند . اما در روش های صنعتی صحیح غلظت توسط دستگاه تعریف می شود و حرارت در زمان تعیین شدن بصورت اتوماتیک قطع می شود.

در روش های سنتی به دلیل انباشت شیره در دیگ ها معمولا رطوبت خودش را نشان نمی دهد اما در روش های مکانیزه و استاندارد صنعتی شیره انگور در دیگ های مخصوص و در سطح مشخصی قرار دارند و با حرارت مورد نیاز و کم به غلظت کافی می رسند. در نظر داشته باشید که شیره انگور با کیفیت و غلظت مناسب کمی حالت کش دار دارد و همانند عسل و کمی شل تر از قاشق خالی می شود.

ضمن اینکه معمولا انگورهایی برای پختن و شیره شدن انتخاب می شوند که شیرینی زیادی دارد و در زمان پخته شدن هم به دلیل از دست دادن رطوبتشان میزان شیرینی آنها بیشتر می شود. در نتیجه شیرین بودن زیاد شیره انگور طبیعی است اما نباید بی مزه باشد.

نکته مهمی که باید توجه داشته باشید شیرینی غیر طبیعی شیره است. برخی از تولید کنندگان به شیره انگور شکر اضافه می کنند که این باعث افت کیفیت نهایی شیره خواهد شد و اگر مزه شکر را قبلا تجربه کرده باشید به خوبی در زمان چشیدن شیره انگور این مزه را احساس خواهید کرد.

همیشه به یاد داشته باشید که دلیل اصلی اینکه شیره انگور مزه انگور نمی دهد و یا طعم مناسبی ندارد اضافه شدن افزودنی هایی است که هر چقدر هم خوب نباید اضافه شود.

تمامی راهکارهای فوق در نهایت کمی تخصص و شناخت را نیاز دارد ولی این دلیلی بر آن نیست که شما نتوانید شیره خوب را تشخیص دهید. بخصوص با کمی دقت به این پارامترها این موضوع برای شما راحت تر می شود.
اما بهترین راه برای خرید شیره انگور اصیل و خوب خرید شیره انگور از مراکز معتبر و صاحب نام است. این فروشگاه ها یا نمایندگی ها معموالا بهترین شیره انگور را به فروش می رسانند زیرا برند و اصالت کار خود را در نظر دارند. خرید از مراکز معتبر این اطمینان را به شما خواهد داد که به راحتی می توانید به فروشنده اطمینان کنید زیرا قبلا روال تست و گرفتن استاندارد های شیره در نظر گرفته شده است.

فروش شیره انگور ملایر درجه یک

امروزه ما میزبان مشتریان زیادی هستیم که برای خرید شیره انگور به ما مراجعه می نمایند. شیره انگور ملایر از بهترین و ناب ترین تاکستان های کشور تولید شده و در زمینه تولید شیره انگور اصل در کشور جز برترین تولید کننده گان هستیم برای خرید شیره انگور اصل کافیست به وب سایت ما مراجعه نمایید تا بهترین و برترین کیفیت شیره را به شما ارائه دهیم.

شیره انگور از دیرباز جزء محصولات طبیعی پرمصرف بوده و برای درمان بیماری های مختلف کاربرد داشته است. در قدیم بیشتر به روش دستی و سنتی این محصول را تولید می کردند اما امروزه به دلیل پیشرفت علم صنعت و روی کار آمدن دستگاه های مدرن این محصول به صورت صنعتی تولید می شود. تولید صنعتی شیره انگور مزایای زیادی دارد و در کیفیت نهایی آن تاثیر بسزایی می گذارد.

شهرهای مختلف در ایران این محصول را با کیفیت های مختلف تولید و وارد بازار می کنند. شهر ملایر معروف ترین شیره انگور را در ایران دارد. به دلیل طرفداران زیاد تولید شیره انگور ملایر هرساله رو به افزایش است.

فروش شیره انگور ملایر درجه یک سالانه مشتریان زیادی را از سراسر ایران به خود اختصاص داده است. علاوه بر این هر ساله مقدار زیادی از این محصول به کشورهای همسایه صادر می شود.

ما محصول برترین تاکستان های ملایر را به شیره انگور مرغوب ملایر تبدیل کرده ایم و امیدواریم بتوانیم برای خدمت به مردم شریف کشور عزیزمان خدمتی کرده باشیم. افتخار ما تولید و عرضه برترین شیره انگور اصل ملایر برای شما مخاطبین و هم وطنان عزیز است.

3

  1. این شیره فوق العاده هست مخوصا با برف بخورید کیف کنید
    البته که ما توی ارده ی صبحانمونم از همین شیره میزنیم وبینظیره و همینطورشیرینیش طبیعیه و ضرر نداره

  2. سلام بزرگوار شما در چه شهر هایی نمایندگی دارید؟
    امکان حرید حضوری هم هست یا فقط اینترنتی؟

    • محمد عزیز سلام
      در سراسر کشور نمایندگی داریم
      لطفا فرم موجود در سایت را تکمیل کنید تا مشاورین ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.