طرز تهیه ملاس انگور

ملاس انگور چیست؟ انگور ماست (معروف به آب انگور) با جوشاندن کم می شود تا شربتی شود. این یک شیرین کننده طبیعی است که در دوران باستان (قبل از کشف شکر) بسیار استفاده می شده است. ملاس انگور را می توان در دستور العمل های مختلفی از ساخت کلوچه هایی مانند کوکی های یونانی موستوکولورا گرفته تا کیک ها و کیک های شیرین استفاده کرد.

شربت انگور

یونانیان باستان از آن بسیار استفاده می کردند، در تمام اشکال آن از شکل شربتی سبک آن، تا ملاس غلیظ انگور که پتیمیزی نامیده می شود (که به عنوان شربت سرفه نیز استفاده می شد).

3 مرحله مختلف

ماست انگور: شیره خام انگور صادراتی از فشار دادن انگورها با نوعی وزنه برای خارج شدن شیره آنها تهیه می شود. سپس آب میوه را از صافی عبور می دهند. در این مرحله، باید از انگور برای تهیه شراب استفاده شود (مخمرهای وحشی شکر را می خورند و آن را به الکل تبدیل می کنند) یا پخته می شود تا فرآیند تخمیر متوقف شود و ملاس انگور یا پتمزی تولید شود.

ملاس انگور: انگور باید مدتی بجوشد تا مانند شربت غلیظ شود (به ⅓ کاهش یابد).
پتیمزی: ضخیم مانند عسل، از جوشاندن دلمه انگور تا زمانی که به 10 درصد کاهش یابد درست می شود.

شربت انگور

شیره انگور یا خرما

 

از چه نوع انگور استفاده کنیم؟

هر نوعی. فرقی نمیث کند قرمز باشند یا سفید. اگرچه گاهی اوقات انگور قرمز هنگام تهیه ملاس برای استفاده در دسرهایی مانند کلوچه ترجیح داده می شود زیرا رنگ تیره تر و اشتها آورتری می دهد. به غیر از این، نتایج تقریباً یکسان است. یک مایع بسیار شیرین

شربت انگور

فقط یک ماده انگور

این تنها عنصری است که به آن نیاز دارید. دستور العمل های قدیمی دستور می دهند که خاکستر چوب های سوخته را هنگام جوشاندن میل به آن اضافه کنید. به این ترتیب تمام کثیفی ها روی سطح بالا می روند و از بین بردن آن راحت تر می شود. واقعاً نیازی به این کار نیست، فقط مراقب باشید وقتی شروع به جوشیدن کرد تا بتوانید تمام کثیفی ها را از بین ببرید. ترجیحا با قاشق تا همه چیز پاک شود.

و اگرچه به جز خود آب انگور به هیچ ماده دیگری نیاز ندارید، می توانید طعم های خوبی به آن اضافه کنید. مانند دارچین یا میخک. برخی دوست دارند چند قطره آب لیمو برای لطافت بیشتر اضافه کنند، اما این با شماست که تصمیم می گیرید. به طور سنتی در یونان، برگ های شمعدانی سیب را برای طعم دادن چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت اضافه می کنند. این گیاه زمانی که از آن برای تهیه دستور العمل های سنتی یونانی مانند Moustalevria استفاده می شود، طعم متمایزی به گل انگور می دهد.
برای بررسی خواص شیره انگور و جوانه گندم به مقالات دیگر ما مراجعه کنید.

چرا نمی توانم از مخلوط کن برای آب گیری انگور استفاده کنم؟

زیرا موست انگور باید از پوست و دانه تمیز باشد و یک مخلوط کن فقط همه آن را با هم مخلوط می کند.

طرز تهیه ملاس انگور

ملاس انگور چیست؟ انگور ماست (معروف به آب انگور) با جوشاندن کم می شود تا شربتی شود. این یک شیرین کننده طبیعی است که در دوران باستان (قبل از کشف شکر) بسیار استفاده می شده است. ملاس انگور را می توان در دستور العمل های مختلفی از ساخت کلوچه هایی مانند کوکی های یونانی موستوکولورا گرفته تا کیک ها و کیک های شیرین استفاده کرد.

یونانیان باستان از آن بسیار استفاده می کردند، در تمام اشکال آن از شکل شربتی سبک آن، تا ملاس غلیظ انگور که پتیمیزی نامیده می شود (که به عنوان شربت سرفه نیز استفاده می شد).

درست کردن موز انگور

آنچه شما نیاز خواهید داشت:

2 عدد قابلمه بزرگ
یک صافی
یک وزنه چوبی یا فولادی
یک پارچه پنیر
5 کیلو / 11 پوند انگور

بیشتر برگ ها، ساقه ها یا شاخه ها را بردارید.
انگورها را خیلی خوب بشویید و بگذارید چند دقیقه در سینک پر از آب خیس بخورد.

انگورها را به آبکش بریزید و بگذارید کمی خشک شود.
انگورها را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و با وزنه فشار دهید تا آب آنها خارج شود.
یک پارچه پنیر را داخل یک صافی بگذارید و شروع به ریختن آب میوه کنید.
وقتی تمام آب انگور صاف و شفاف شد، آن را به یک قابلمه یا ظروف مسی بزرگ اضافه کنید و آن را به جوش آورید.
حرارت را کم کنید و تمام کف و کثیفی که روی سطح بالا می آید را از بین ببرید.
بجوشانید تا آب انگور نصف شود و مانند شربت غلیظ شود (معمولاً نزدیک به یک ساعت طول می کشد).
در این مرحله، می توانید ملاس انگور را از روی حرارت بردارید و در ظرف های شیشه ای استریل شده در یخچال تا چند ماه نگهداری کنید.