شیره انگور مایعی خوشمزه و شیرین است که خواص فوق العاده ای برای بدن و سلامتی دارد. این مایع خوشرنگ را می توان در وعده صبحانه قرار داد و با خوردن آن انرژی جسمی و ذهنی را برای یک روز تامین کرد. شیره انگور در نمونه های مختلفی وجود دارد که در این بین، شیره انگور همدان مرغوب ترین نوع می باشد. اطلاع از قیمت شیره انگور همدان ارزان برای مشتریان به دلایلی همچون خرید مطمئن تر، حائز اهمیت است.
شیره انگور همدان را از کجا بخریم؟
انگور یکی از میوه های بسیار خوشمزه ای می باشد که در مناطق و شهرهای مختلف کشورمان مانند همدان، به وفور کشت می گردد.
بر اساس آمارهای اعلام شده توسط منابع رسمی، سالانه در استان همدان چیزی حدود ۴۰۰ هزار تن انگور در نمونه های مختلف از باغات آن برداشت می شود و از آن فرآورده های متنوعی مانند کشمش و شیره حاصل می گردد.
- بیشتر بخوانید: شیره خرما
استان همدان به دلیل داشتن خاک حاصلخیز و همچنین شرایط آب و هوایی مناسب، در زمینه کشت انگور در کشور نسبت به استان های دیگر، پیشرو می باشد. شیره انگور که یکی از مشتقات مهم از میوه انگور است، در این استان با استفاده از روش های سنتی و یا صنعتی به تولید می رسد.
وبگردی: خرید کیلویی شیره انگور
شیره انگور مایعی شفاف و غلیظ می باشد. این فرآورده بسیار مغذی بوده و در آن مواد و املاح زیر موجود است:
- حاوی ویتامین های A ،B ،C
- حاوی چون آهن، منیزیم، فسفر
- حاوی کلسیم
جالب است بدانید که در شهرستان همدان حدود ۱۴۸ نوع انگور در سال کشت می شود، حال این سوال مطرح می شود که آیا همه انگورها برای شیره مناسب می باشد؟
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم، خیر. بعضی از انگورها برای کشمش و بعضی برای شیره مناسب می باشد. انگورهایی که در موقع رشد، آب کمی خورده باشند و همچنین از نظر طعم شیرین و از نظر ظاهر درشت باشند، برای گرفتن شیره مناسب هستند.
- بیشتر بخوانید: شیره انجیر
خرید شیره انگور همدان در بین همه افراد به دلیل داشتن خواص بالا و همچنین مزه عالی، بار رونق خوبی همراه است. مشتریان می توانند این کالا را در حجم های مختلف از همین فروشگاه به راحتی خریداری نمایند.
ویژگی های ظاهری شیره انگور همدان
به طور کلی شیره انگور دارای طبع گرمی می باشد و برای افراد سرد مزاج و کسانی که دارای ضعف بدنی هستند، بسیار پرفایده است. شیره انگور مصارف بالایی دارد که در زیر به بعضی از آنها اشاره می کنیم:
- شیره را می توان با کمی آب مخلوط کرد و از آن شربتی گوارا ساخت. مصرف این شربت برای رفع کم خونی مخصوصا برای خانم های باردار و کودکان بسیار موثر می باشد.
- شیره را می توان به جای مربا، همراه با کره و یا خامه به عنوان یک صبحانه مقوی و یا حتی عصرانه و شام مصرف کرد.
- برای پخت کیک و شیرینی می توان به جای شکر از شیره انگور استفاده کرد و از خواص آن بهره مند شد.
شیره انگور همدان به علت ویژگی های منحصر به فردی که دارد، از مرغوبیت و کیفیت بالایی برخوردار است. این محصول دارای مشخصه های ظاهری زیر می باشد:
- این شیره رنگی شفاف و عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی دارد.
- در این شیره هیچ گونه مواد اضافی و یا به اصطلاح لرد و یا خاک وجود ندارد.
- غلظت این شیره مناسب است، یعنی نه خیلی شل و نه خیلی غلیظ و سفت می باشد.
- طعم شیره انگور همدان، شیرین است. شیره نباید بو و مزه ترشیدگی بدهد.
شیره انگور را باید در ظرف های تمیز و بهداشتی نگهداری کرد. ظروف شیشه ای کاملا در بسته برای نگهداری شیره انگور بسیار مناسب می باشد.شیره انگور را باید در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید، زیرا نور آفتاب و گرمای زیاد موجب ترش شدن این محصول می شود.
ارزانترین قیمت شیره انگور در بازار ایران
از آنجایی که شیره انگور دارای خصوصیات زیادی است و طعم و مزه بسیار عالی می دهد، به همین دلیل با فروش بسیار بالایی مخصوصا در فصل های پاییز و زمستان روبرو است.
قیمت شیره انگور در بازار بسته به عوامل گوناگونی با نرخ های مختلفی به دست مشتری می رسد. در زیر عوامل و فاکتورهایی که بر روی نرخ شیره انگور موثر می باشد را برای شما عنوان کرده ایم:
- طرز تهیه شیره (صنعتی و یا سنتی)
- نوع ظرف بسته بندی شده
- کیفیت شیره
- میزان سفارش
- شیوه خرید
به غیر از مشتریان خانگی، بسیاری از صنایع شیرینی پزی، کیک و کلوچه سازی، برای صرفه جویی در هزینه های جانبی خود به دنبال تهیه شیره انگور ارزان ولی باکیفیت بالا هستند.
وبگردی: صادرات شیره انگور
بسیاری از میوه ها مانند انگور فقط در مواقعی از سال موجود می باشند، بنابراین بهتر است فراورده هایی مانند شیره و کشمش از آنها حاصل شود تا بتوان همیشه از خواصشان بهره مند شد.شیره پزی به غیر از کارخانه های صنعتی، در بسیاری از شهرهای کشورمان به عنوان یک رسم هر ساله برگزار می شود.
در زیر طرز تهیه شیره انگور را به صورت مرحله ای برای شما بیان می کنیم:
- آب انگور شیرین و رسیده را گرفته و سپس این آب را صاف می کنند.
- آب انگور را تحت حرارت قرار می دهند، تا سه چهارم آب آن تبخیر شود.
- سپس بر روی آن خاک رس می زنند و می گذارند تا جرم آن ته نشین شده و شیرین شود.
از دلایل استفاده از خاک رس و خاک سفید در شیره این است که تا زمانی که به آن خاک نزنند، شیره انگور به خوبی شیرین نمی شود و این مایع همراه با ناصافی خواهد بود.
- بیشتر بخوانید: شیره توت
تفاوت شیره انگور همدان با مناطق دیگر
در مناطق مختلف کشورمان شیره را از انگورهای های قرمز و سفید، حاصل می کنند. شیره انگور همدان که یکی از مشهورترین شیره ها می باشد با گونه های دیگر این کالا دارای تفاوت های زیر است:
- شیره انگور همدان نسبت به شیره انگور ملایر، شل تر و پر رنگ تر است.
- شیره انگور همدان نسبت به شیره انگور اردبیل، کم رنگ تر است.
- شیره انگور همدان نسبت به دو نوع شیره های عنوان شده در بالا، شیرین تر است.
شیره انگور به دلیل داشتن خواص و فواید خارق العاده و بی نظیر، در طب سنتی دارای جایگاه بالایی است. در زیر به چند نمونه از خواص این مایع خوشرنگ اشاره می کنیم:
- خوردن شیره انگور برای سلامت پوست بسیار مفید است و حتی استفاده موضعی آن موجب از بین بردن لکه ها می شود.
- شیره انگور برای مادران شیرده جهت غلیظ کردن و افزایش شیرشان مفید است.
- شیره انگور همراه با ارده موجب افزایش حجم عضلات بدن می شود، به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه می شود.
- شیره انگور برای درمان بیماری هایی مانند التهاب معده، چربی خون، بیماری های قلبی، درد سینه و سرفه های مزمن مفید است.